pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Skøre everdreamerz figurer
Playmobilland legetøjsbutik
unboxing oplevelser
Familieejet Playmobil specialist i 25 år Altid gratis returlabel 3 – 4 hverdages levering Fra eget lager i Søborg Click and Collect i Søborg
Transparent Playmobilland logo

Playmobil EVERDREAMERZ

Everdreamerz serie 1 og serie 2 figurer

Everdreamerz Playmobil figurer er en helt unik serie, hvor fantasiunivers og unboxing oplevelsen er i centrum. Figurerne kommer fra særlige fantasi verdener fuld af slik, tegneserier og musik, med æsker fuld af sjovt og småt tilbehør.

SJOVE PLAYMOBIL FIGURER

forskellige temaer afhængig af årgang

Den første serie Everdreamerz kaster jer ud i figurer, der kommer fra et særligt slik univers (se på youtube).  Er i mere til populære superhelte, kan i kaste jer over Everdreamerz serie 2, med figurer der har superkræfter (se på youtube).

Unikke Everdreamerz

Everdreamerz er en relativ ny opfindelse i Playmobil universet. Figurerne er især målrettet piger, der både elsker at pakke ud og som synes det er fantastik at have mange små dimser.

Samtidig er det også for ham eller hende, der er lidt ekstra skør og ønsker en tosset eventyrverden. For Everdreamerz handler bestemt ikke om den almindelige hverdag. Se EverDreamerz på YouTube.

Også som plakater

Selvom de er nye og unikke, så er Everdreamerz også mega populære. Derfor har vi også tilføjet to af hovedpersonerne i samlingen af Plakater.

Har du et barn, der synes farver og tossede tanker er det bedste, så er en EverDreamerz plakat lige noget for jer.

Indtil videre har vi kun Rosalee og Viona, men mon ikke vi finder på flere? Du kan jo ringe og høre ad!

Lidt men godt

Efter 25 år med Playmobil holder vi stadig fast i vores koncept: Lidt men godt, og gerne det de andre forhandlere ikke har.

Igennem årene har vi lært, at vores kunder vender tilbage, fordi vi udvælger det legetøj der virker hos børnene. Ikke fordi det er det nyeste,  eller fordi vi har mest eller fordi vi er billigst.

Men fordi vi er forældre der også elsker Playmobil.

Indkøbskurv
Transparent Playmobilland logo

Kontakt

Playmobilland.dk

Mandag – lørdag

Fra kl. 14:00 – 19:00

 

Ring på 4086 6629

Skriv til info@playmobilland.dk

Chat med os på Facebook

Vi svarer indenfor 24 timer

 

 

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629