Playmobil Everdreamerz legetøj mobil banner
Playmobil EverDreamerz Everdreamerz blev Introduceret i 2020 som det sjoveste og sejeste piger i hele Playmobil universet. De suger dig og dine børn ind i drømmenes verden, efter pigerne finder en magisk amulet. Den åbner åbner en portal ind i deres drømme, uanset om det handler om dans og fest, slik og kager, legetøj og bamser. Det er figurer til samling og leg dine børn elsker.
Playmobil Everdreamerz legetøj
Playmobil Everdreamerz Everdreamerz blev Introduceret i 2020 som det sjoveste og sejeste piger i hele Playmobil universet. De suger dig og dine børn ind i drømmenes verden, efter pigerne finder en magisk amulet. Den åbner åbner en portal ind i deres drømme, uanset om det handler om dans og fest, slik og kager, legetøj og bamser. Det er figurer til samling og leg dine børn elsker.

Viser alle 2 resultater

Clare

Nr.: 70386

DKK139,00

Clare er den den kloge, idéfulde EverDreamer i den populære serien for piger, der elsker at dimse med små detaljer, samlemærker, armbånd og kæledyr (70386).

Rosalee

Nr.: 70385

DKK139,00

Den slikglade, hjertelige og lyserøde pige i en super populær samleserie, for piger der elsker at dimse med små detaljer, samlemærker, armbånd og kæledyr (70385).


Playmobil Everdreamerz video