Hvem er playmobilland?

Fra 1995 til 2017 har Palle og Anni Raaschou solgt Playmobil fra deres butik på Fredderiksborgvej 220 i Søborg. Igennem mere end 20 år har de sørget for at børn og forældre har fået gode og holdbare oplevelser med det ikoniske tyske kvalitetslegetøj.

Den playmobil-glade familie

I 2018 genopstod Playmobilland som webshop med et fælles mål: Familiens butik skal genopstå som en hel ny familie- og legetøjsoplevelse i hyggelige rammer. Både forældre og børn skal se, forstå og mærke hvor meget vi elsker Playmobil og børns fantasi.

Palle Raaschou

Palle raaschou

Indehaver og daglig drift af Playmobilland. Palle tager sig af telefonservice, indkøber og pakker al den Playmobil vi sender. Han elsker Playmobil, er fuld af anekdoter og ønsker både børn og forældre den bedste oplevelse.

Lene Raaschou

lene raaschou

Som uddannet cand.polit og mor til 2 børn hjælper Palles datter Lene som freelancer med regnskab og indkøb. Sammen med kæresten Kenny håber hun at genåbne den fysiske butik kun med Playmobil.

Se på Linkedin
Kenny Traving

kenny traving

Playmobillands digitale freelancer hjælper Palle med at reetablere Playmobilland. For ham er langtidsholdbar legeglæde og børns entusiasme drivkraften når han bidrager som content creator og webmaster.

Se på Linkedin