pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Legetøj med bondegård, heste og ponyer
Transparent Playmobilland logo
Playmobil Country tilbehør
Familieejet Playmobil specialist i 25 år Altid gratis returlabel 3 – 4 hverdages levering Fra eget lager i Søborg Click and Collect i Søborg
Transparent Playmobilland logo

Playmobil COUNTRY

til børn der elsker dyr, natur og heste

Glæden er altid stor, uanset om du beslutter dig for en Playmobil bondegård, rideskole eller ridebane. Playmobil country er fuld af glæde og kærlighed til børn, hvis et og alt er legen med dyr og heste.  Det skal både dufte af og føles som en hverdag på gården hjemme i børneværelset.

Playmobil bondegård

playmobil dyr og gårdliv er utrolig populært

Allerede i Playmobil 1-2-3 til børn under 5 år, er dyr en vigtig del af Playmobil legetøj. Derfor holder vi også fast på, at Playmobil Country er meget mere end glæden til heste. Der skal være traktorer, bondegårde, siloen og udstyr til at pleje marker og stalde.

Country spirer med liv

Danmark handler i høj grad om natur, dyr og kærlighed til livet på landet. Derfor er Playmobil Country også en af vores mest populære serier. Især piger der er glade for dyr og heste enten i naturen eller på Netflix Playmobil Country. 

I Country er der noget for alle. Du finder legetøj, der omfavner alle børn, uanset om de er til traktor, høst og landsbymarkeder eller til heste og ridestævner.

Gårdlivet kan altid udvides løbende. Du kan altid forlænge legeglæden med en ny bygning, en hestevask, et marked eller en dyrlæge.

kombinér legetøj med

Hvis grønne omgivelser og kærligheden til heste skal suppleres, foreslår vi du kigger på Playmobil City Life and et Playmobil Dukkehus.

Begge serier falder naturligt ind som det urbane modstykke til den landlige idyl. I dukkehuset bor der helt sikkert familie og børn, der elsker udflugt på landet.

Tilsvarende summer City Life af byliv, butikker, børnehave og skole, så familielivet på gården suppleres med naturlige ture til byen.

kærlighed fra hjertet

Når du køber Playmobil Country hos Playmobilland, opdager du hurtigt, at vi har et stort hjerte for naturliv, dyr og børn.

Vi kommer blandt andet fra en stor familie af gårdejere i det midtjyske, hvor heste, grise og køer er den hyggelige – og lidt hårde – hverdag.

Playmobilland oprinder desuden fra en fritidshandel, der har solgt foder og pleje til hunde. Palle, Anni, Ulla og Lene har i årtier haft Skt. Bernhardshunde og er stadig stor tilhængere af dyr uanset størrelse.

Indkøbskurv
Transparent Playmobilland logo

Kontakt

Playmobilland.dk

Mandag – lørdag

Fra kl. 14:00 – 19:00

 

Ring på 4086 6629

Skriv til info@playmobilland.dk

Chat med os på Facebook

Vi svarer indenfor 24 timer

 

 

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629