pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil country legetøj
Legetøj fuld af livsglæde med

PLAYMOBIL COUNTRY

legetøj til børn der elsker dyr, natur og heste

Glæden er altid stor, uanset om du beslutter dig for en Playmobil bondegård, rideskole eller ridebane.

Playmobil country er fuld af glæde og kærlighed til børn, hvis et og alt er legen med dyr og heste.  Det skal både dufte af og føles som en hverdag på gården hjemme i børneværelset.

e-mærket Playmobilland

Bondegårde og landmandsliv med

PLAYMOBIL COUNTRY

playmobil dyr og gårdliv er altid et populært legetøj

Allerede i Playmobil 1-2-3 til børn under 5 år, er dyr en vigtig del af Playmobil legetøj. 

Derfor holder vi også fast på, at Playmobil Country er meget mere end glæden til heste. Der skal være traktorer, bondegårde, siloen og udstyr til at pleje marker og stalde.

Brug for hjælp til
Playmobil Country ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

COUNTRY SPIRER MED LIV

Danmark handler i høj grad om natur, dyr og kærlighed til livet på landet. Derfor er Playmobil Country også en af vores mest populære serier. Især piger der er glade for dyr og heste enten i naturen eller på Netflix Playmobil Country. 

I Country er der noget for alle. Du finder legetøj, der omfavner alle børn, uanset om de er til traktor, høst og landsbymarkeder eller til heste og ridestævner.

Gårdlivet kan altid udvides løbende. Du kan altid forlænge legeglæden med en ny bygning, en hestevask, et marked eller en dyrlæge.

kombinér legetøj med

Hvis grønne omgivelser og kærligheden til heste skal suppleres, foreslår vi du kigger på Playmobil City Life and et Playmobil Dukkehus.

Begge serier falder naturligt ind som det urbane modstykke til den landlige idyl. I dukkehuset bor der helt sikkert familie og børn, der elsker udflugt på landet.

Tilsvarende summer City Life af byliv, butikker, børnehave og skole, så familielivet på gården suppleres med naturlige ture til byen.

kærlighed fra hjertet

Når du køber Playmobil Country hos Playmobilland, opdager du hurtigt, at vi har et stort hjerte for naturliv, dyr og børn.

Vi kommer blandt andet fra en stor familie af gårdejere i det midtjyske, hvor heste, grise og køer er den hyggelige – og lidt hårde – hverdag.

Playmobilland oprinder desuden fra en fritidshandel, der har solgt foder og pleje til hunde. Palle, Anni, Ulla og Lene har i årtier haft Skt. Bernhardshunde og er stadig stor tilhængere af dyr uanset størrelse.

Playmobilland legetøjsbutik