pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil Family Fun legetøj

Gør hverdagen til fest og  ferie med

PLAYMOBIL FAMILY FUN

Legetøj fra Playmobil Zooloogisk have til strand og vandleg

Alle børn elsker sommer- og vinterferier. Playmobil Family Fun er en af de mest populære Playmobil serier, netop fordi den indeholder legetøj, der både minder om og varmer op til ferieoplevelser.

er er legetøj til børn, der elsker duften af strand og smagen af isvaffel. Er campingferie og cykelture det store hit, er det også i Family Fun i finder det helt rigtige legetøj.

Forlæng legeglæden af jeres legetøj med

PLAYMOBIL FAMILY FUN

Perfekt at kombinere med andet Playmobil legetøj

Uanset om i elsker at tage på tur i Zoologisk have, foretrækker charterferie i Sydeuropa eller camping, så er findes det i Playmobil Family Fun.

Savner i at give jeres andet Playmobil legetøj mere legeglæde? Så er Family Fun perfekt at kombinere med City Life eller et Playmobil dukkehus. Strand, ferie og oplevelser giver hele samlingen en ekstra dimension.

Brug for hjælp til
Playmobil Family Fun ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

Fra badestrand til ZOO

Sommer- og vinterferier er kilden til nogle af de bedste og hyggeligste stunder med vores børn. Både forventninger og minder giver livsglæde i lang tid.

Playmobil Family Fun giver livsglæden, forventninger og minder en ekstra niveau. Dit barn kan genopleve skiturene, strandhyggen og skabe deres egne variationer over de dejligste ferieminder.

Fortæl om jeres ferier, og vi finder Playmobil der passer til Tivoli besøg,  St. Moritz eller Knuthenborg Safari park.

Kombinér med…

Family Fun legetøj er sjovt i sig selv. Du kan bygge et stort ferieparadis, tage på camping og shelterferie eller genskabe alle oplevelser i Zoologisk have.

Kombinerer du det med et Playmobil dukkehus kan du sende familier på ferie, og med City Life kan du lave et komplet bymiljø.

Lur os om ikke også, der er børneværelser, hvor pirater invaderer idyllen ved strand eller hvor bondegården bliver et dejligt feriemål.

De bedste ferieminder

Det er ikke tilfældigt, at vi vælger at have meget Playmobil Family Fun. Som familie der driver virksomhed værdsætter vi de unikke og dejlige oplevelser med vores børn.

Derfor ønsker vi også, at andre familier får det bedste og meste ud af ferieoplevelser: Smid jer på gulvet sammen med børnene, og gå på tur  i deres Playmobil Zoo eller bestil de dejligste is i børnenes Playmobil iskiosker. Det er tiden og hyggen værd!

Playmobilland legetøjsbutik