pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil plakat The movie

Gør eventyr til en del af børneværelset med 

PLAYMOBIL PLAKATER

Pynt væggene med det legetøj dine børn elsker mest

Børn udvikler sig meget forskelligt, derfor er det altid svært at fraråde et bestemt stykke Playmobil og anbefalet et andet.

Playmobil 1-2-3 legetøj er designet specifikt til børn i aldersgruppen 1½ år til 4 år, med særlige hensyn til små dele og skarpe kanter.

Enkle designs der passer ind i alle børneværelser

PLAYMOBIL PLAKATER

Design og tryk i lokalt og officielt samarbejde

Under design og fremstilling overholder Playmobil 1-2-3 en særlig streng tysk LGA standard.

LGA stiller krav langt over EU standarden for de hensyn der skal stilles til legetøj til børn allerede 2 år. Bløde former, enorm brudstyrk og lavt indhold af kemi er blandt 1-2-3’s mange egenskaber.

Brug for hjælp til
Playmobil plakater ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

EGNE PLAKAT DESIGNS

Børns evne til at skabe og visualisere deres fantasier er misundelsesværdige. Derfor udarbejder vi løbende plakater med figurer fra Playmobil universet.

Vi indledte design arbejdet i 2019, hvor vi sammen med 8 forældre udvalgte meget typiske figurer, som børn ser sig selv i. Som Playmobil forhandlere gennem mere end 25 år har vi fået tilladelse direkte hos Playmobil til, at udarbejdet et begrænset oplag. 

Har dine børn en yndlingsfigur, skal du skrive til os på info@playmobilland.dk – så ser vi om vi kan få lov til at udvide sortimentet.

FRA LOKALT TRYKKERI

Plakaterne er unikke og forbeholdt Playmobillands udvalg. Det hænder dog at både Lidl. Aldi og Coop også fører plakater, men de er fremstillet i Tyskland.

Udvalget hos Playmobilland er lavet i samarbejde med trykkeriet Guldtryk Reklame. Ligesom Playmobilland har Guldtryk Reklame også mere end 25 års historie som dansk trykkeri.

Når du bestiller en plakat hos Playmobilland, sendes den direkte fra trykkeriets oplag. 

KOMMER FRA HJERTET

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj.

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret.

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik