pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg

Til legeglade børn hvis inderste ønske er

SJOVT PLAYMOBIL VANDLEGETØJ

Kast jer ud i vandleg og råhygge både i badekar og soppebassin

Selvfølgelig har Playmobil også legetøj, der bare skriger efter hyggelig vandleg. Det kan sagtens være i badekarret men det bliver for alvor sjovest når det kommer ud i sommervarmen på terassen eller i soppebassinet.

Især Playmobil 1-2-3 til de små børn og Playmobil Family Fun er fantastisk vandlegetøj.

Find inspiration til forår, natur og dyreliv

Husk at skylle vandlegetøjet

Hygiejne og kalk er vigtig når i leger på strand og i bassinet

For de fleste forældre er hygiejne gudskelov sund fornuft. Som forældre der sælger legetøj giver dog altid et par gode råd med – for en sikkerheds skyld.

Har Playmobil legetøjet været med i badekar eller soppebassin anbefaler vi at du ALTID skyller det grundigt bagefter. På den måde undgår du at sæberester og bakterier hænger ved.

Playmobil family fun

Family Fun serien er designet til at tage udgangspunkt i ferieoplevelser. Det kan være lige fra skihytten i alperne, besøg i Zooloogisk have eller sommerferie ved stranden.

Netop derfor er det også i Family Fun du typisk finder legetøj, der er velegnet til vandleg og råhygge. Det er oplagt at fylde vand i Playmobil sommershusets swimming pool eller tage robådsudlejningen med til soppebassinet.

playmobil 1-2-3 aqua

1-2-3 er Playmobils legetøj til børn under 5 år. Med bløde kanter, høj brudstyrke og færre små dele har det fået den særligt høje tyske LGA certificering for sikkerhed.

1-2-3 AQUA og SAND tilbyder vandleg og sandleg til de små børn. Der er plads til vandsprøjt og vandrutsjebaner, der helt sikker er populær både i badekarret og udenfor når solen skinner!

playmobil havfruer

Alle elsker legetøj, der lægger op til eventyr og romantik i blandt smukke koraller og det bølgende hav!

Playmobil Magic omfatter bl.a. Playmobil havfruer, der er van(d)vittig populært især hos piger. Lav et lille kar med vand, sæt korallerne ned og lad havfruerne plaske glade rundt. Tro os, det er et kæmpe hit året rundt!

Playmobilland legetøjsbutik