pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil Space legetøj

Til dem håbefulde astronaut har vi

PLAYMOBIL SPACE

legetøj til børn der elsker tanken om stjernerne og rumfart

Playmobil Space har gennemgået en kæmpe fornyelse. Fra de oprindelige moddeler i 90’erne, der talte meget til drenge og piger der elsker science fiction, er de i dag målrettet kommende astronauter. 

Med rumfærger og rumstationer kan i samme tage til månen og bo på Mars!

Eventyr og science fiction med

PLAYMOBIL SPACE

Til børneværelsets håbefulde astronauter 

Lige nøjagtig Playmobil Space handler IKKE om lasere og rumsværd fra Star Wars og Star Wars.Søger i stjernekrig skal i kigge efter Playmobil Space Police.

Playmobil Space er i stedet for børn, der drømmer om at blive astronauter og opdage liv ude i rummet og på andre planeter.

Brug for hjælp til
Playmobil Space ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

PLAYMOBIL SPACE

Drømmen om at besøge månen eller blive første nybygger på Mars rammer os alle før eller siden. Playmobil Space giver jer rumskibe, rumstationer og udstyr til at udleve fantasien om livet ude i rummet.

Legetøjet er et hit, uanset om dit barn er fan af Star Wars, Star Trek eller Lost in Space. Vær dog opmærksom på at Playmobil Space har fokus på astronauter, rumrejser og udforsknings af planeter, ikke rumkampe eller mødet med onde magter. Har i lige været i Planetariet, vil Playmobil Space helt sikkert være et hit!

VINTAGE UDGAVER

I vores restpartier har vi stadig det oprindelige Playmobil Space vintage legetøj. Den oprindelige serie var ikke synderlig populært designet, og henvendte sig mest af alt til de mindre udbredte science fiction fans fra slut 90’erne.

Playmobil Space er blevet mere populært. Dels i takt med at Star Wars og Star Trek er blevet  mere populært, men også fordi rumfarten er blevet privatisere og mere ambitiøs. Hos Playmobilland.dk afventer vi i hvert fald med stor spænding hvornår vi bosætter os på Mars.

IKKE KUN FOR DRENGE

Fordi Playmobil Space fokuserer meget på udforskning og rumrejser mere end stjernekrig, er Playmobil Space også populært blandt piger.

Husk, siden Valentina Tereshkova blev første kvinde i rummet i 1937, har mere end 60 kvinder forladt jorden. Indtil videre har kun Andreas Mogensen forladt jorden, så måske er det lige nøjagtig din datter, der bliver den første kvindelige danske astronaut?

Se det er da et eventyr af udleve!

Playmobilland legetøjsbutik