pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Transparent Playmobilland logo

Playmobil Space

Månelandinger, rumeventyr og stjernekrig med Playmobil

Playmobil rumeventyr

Drømmen om at besøge månen eller blive første nybygger på Mars rammer os alle før eller siden. Playmobil Space giver jer rumskibe, rumstationer og udstyr til at udleve fantasien om livet ude i rummet.

Legetøjet er et hit, uanset om dit barn er fan af Star Wars, Star Trek eller Lost in Space. Vær dog opmærksom på at Playmobil Space har fokus på rumrejser og udforsknings af planeter, ikke rumkampe eller mødet med onde magter. Har i lige været i Planetariet, vil Playmobil Space helt sikkert være et hit!

Populært Playmobil space

I vores restpartier har vi stadig det oprindelige Playmobil Space legetøj. Den oprindelige serie var ikke synderlig populært designet, og henvendte sig mest af alt til de mindre udbredte science fiction fans fra slut 90’erne.

Playmobil Space er blevet mere populært. Dels i takt med at Star Wars og Star Trek er blevet  mere populært, men også fordi rumfarten er blevet privatisere og mere ambitiøs. Hos Playmobilland.dk afventer vi i hvert fald med stor spænding hvornår vi bosætter os på Mars.

Ikke kun for drenge

Fordi Playmobil Space fokuserer meget på udforskning og rumrejser mere end stjernekrig, er Playmobil Space også populært blandt piger.

Husk, siden Valentina Tereshkova blev første kvinde i rummet i 1937, har mere end 60 kvinder forladt jorden. Indtil videre har kun Andreas Mogensen forladt jorden, så måske er det lige nøjagtig din datter, der bliver den første kvindelige danske astronaut?

Se det er da et eventyr af udleve!

Indkøbskurv
Transparent Playmobilland logo

Kontakt

Playmobilland.dk

Mandag – lørdag

Fra kl. 14:00 – 19:00

 

Ring på 4086 6629

Skriv til info@playmobilland.dk

Chat med os på Facebook

Vi svarer indenfor 24 timer

 

 

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629