pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Transparent Playmobilland logo
Familieejet Playmobil specialist i 25 år Altid gratis returlabel 3 – 4 hverdages levering Fra eget lager i Søborg Click and Collect i Søborg
Transparent Playmobilland logo

Playmobil JULEKALENDER

24 låger med legetøj og et Playmobil eventyr

Julestemning i decembermåned er også legetøjet fest for mange børn. Drømmene og julegaveønskerne stikker helt af! Playmobilland var et kæmpe tilløbsstykke i 90’erne, da Palle Raaschou startede importen af de utrolig populære julekalendere med 24 låger fuld af legetøj.

DEN BEDSTE PAKKEKALENDER

optakten til den store playmobil gave

Mange af vores kunder benytter indholdet af de 24 låger, som en sjov og kreativ optakt til den store julegave. En julekalender med riddere fører op til en Playmobil borg fra Novelmore. Gemmer der sig havfruer baglågerne stammer den store gave fra Playmobil Magic.

Julekalender Og historie

Selvfølgelig skal børn under 5 år også have adgang til Playmobils fantastiske univers af legetøj. ¨

Playmobil 1-2-3 legetøj genskaber det mest populære Playmobil legetøj i robust og sikker udgave. Du finder alt fra piratskibe til små dukkehuse, lastbiler og politi.

Alle de små dele og skarpe kanter du kender fra legetøjet til større børn er væk. I stedet har Playmobil fokuseret på at udvikle legetøjet, så dit barn udfordres og udvikles gennem sjov leg.

24 låger med legetøj

I stedet for billig og kedelige chokolade, som var fremherskende i 90’erne, blev kvalitetslegetøjet hurtig et hit blandt kunderne.

I butikkens udstillingsvindue dukkede en juleudstilling op. Her kørte det LGB producerede Playmobil lokomotiv rundt i et snedækket landskab, mens Palle og Anni Raaschou tog imod de mange entusiastiske kunder, der ville have de populære kalendere med 24 låger fuld af kvalitetslegetøj.

Julekalendere var starten

I slut 90’erne spirede Playmobilland som en del af Palle Raaschous Elektronik og Fritid på Frederiksborg 220 i Søborg. Et hjørne af butikken blev en åbning til en Playmobil fantasi, mens Playmobil var en mangelvare i de store legetøjsbutikker.

Det var her af kunderne opdagede de første Playmobil julekalendere. Dengang var de et praktisk byggeprojekt, men har i dag udviklet sig til et  hit blandt børn, der elsker en december måned fuld af legetøj.

Indkøbskurv
Transparent Playmobilland logo

Kontakt

Playmobilland.dk

Mandag – lørdag

Fra kl. 14:00 – 19:00

 

Ring på 4086 6629

Skriv til info@playmobilland.dk

Chat med os på Facebook

Vi svarer indenfor 24 timer

 

 

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629