pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Playmobil julekalendere

Danmarks bedste udvalg i

PLAYMOBIL JULEKALENDERE

24 låger med det kvalitetslegetøj til decemberhygge

Julestemning i decembermåned er også legetøjet fest for mange børn.

Drømmene og julegaveønskerne stikker helt af! Playmobilland var et kæmpe tilløbsstykke i 90’erne, da Palle Raaschou startede importen af de utrolig populære julekalendere med 24 låger fuld af legetøj.

særligt designet

PLAYMOBIL JULEKALENDERE

DEN BEDSTE PAKKEKALENDER TIL DECEMBER MÅNED

Mange af vores kunder benytter indholdet af de 24 låger, som en sjov og kreativ optakt til den store julegave. 

En julekalender med riddere fører op til en Playmobil borg fra Novelmore. Gemmer der sig havfruer baglågerne stammer den store gave fra Playmobil Magic.

Brug for hjælp til
Playmobil julekalender ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

EN HISTORIE BAG HVER LÅGE

Hver playmobil julekalender er lavet som en historie. Der medfølger ofte en papirkulisse, der hjælper jer med at udvide historien for hver dag i december.

Der er historier og kalendere der passer til alle typer Playmobil, uanset om i foretrækker Playmobil Magic eller Playmobil City Action.

Hvert år udgiver Playmobil nye kalendere. Derfor er der altid en ny historie i kan glæde jer til op til jul.

DEN BEDSTE JULEKALENDER

I stedet for billig og kedelige chokolade, som var fremherskende i 90’erne, blev kvalitetslegetøjet hurtig et hit blandt kunderne.

I butikkens udstillingsvindue dukkede en juleudstilling op. Her kørte det LGB producerede Playmobil lokomotiv rundt i et snedækket landskab, mens Palle og Anni Raaschou tog imod de mange entusiastiske kunder, der ville have de populære kalendere med 24 låger fuld af kvalitetslegetøj.

JULEKALENDERE VAR STARTEN

I slut 90’erne spirede Playmobilland som en del af Palle Raaschous Elektronik og Fritid på Frederiksborg 220 i Søborg. Et hjørne af butikken blev en åbning til en Playmobil fantasi, mens Playmobil var en mangelvare i de store legetøjsbutikker.

Det var her af kunderne opdagede de første Playmobil julekalendere. Dengang var de et praktisk byggeprojekt, men har i dag udviklet sig til et  hit blandt børn, der elsker en december måned fuld af legetøj.

Playmobilland legetøjsbutik