Viser alle 5 resultater

DKK210,00

24 lågers julekalender (4163), der vækker klangen og duften af middelalderens dramatiske ridderturneringer gennem legetøjs-riddere, heste, rustninger, våben og kulissen af en borg.

DKK210,00

Eventyrlig og fantasifuld 24 lågers Playmobil julekalender (4160) med to modige riddere til hest, der bekæmper drage og skelet i kulissen af en middelalder borg.

DKK1.899,00

Stort og flot Playmobil kongeslot med 6 figurer, tårne, vindelbro, hejseværk og våben til dramatisk middelalderleg eller fantasy eventyr.

Restparti

Ørneborgen

Nr.: 5783

DKK799,00

Stor Playmobil borg med to tårne, flytbar port, gennembrydelig mur og plads til de medfølgende riddere og bueskytter.

DKK210,00

24 lågers spændingsfyldt Playmobil julekalender (5493) med en farlig drage, modig ridder, en mystisk troldmand og en stor guldskat som dragen beskytter.


Playmobil riddere Kongeborg 3268

Playmobil Riddere

Playmobil Riddere er til børn der vil lege ridder i middelalderen eller drømmer sig ind i fantasy-universet. Men Playmobil Knights er ikke kun legetøj. Verden over bruger børn og voksne også de store borge og riddere i rustning til, at bygge flotte modeller, der genopfører historiske slag, eller genopføre Ringenes Herre og scener fra Willow.

I vores udvalg har vi middelalderborge som venner vil imponeres af, katapulter til belejring af nabobørnenes borge og flotte Playmobil riddere der kommer prinsesser til undsætning. Vi sælger både vintage æsker og nyt:; Du finder borge og tilbehør ingen andre i Danmark sælger.