pinterest pixel
Transparent Playmobilland logo
familieejet Playmobil legetøjsbutik
Transparent Playmobilland logo
Sundt og sjovt Playmobil legetøj
Familieejet Playmobil specialist i 25 år Altid gratis returlabel 3 – 4 hverdages levering Fra eget lager i Søborg Click and Collect i Søborg

Playmobil legetøj

fra familieejet legetøjsbutik siden 1995

Playmobil 1-2-3 legetoej aflang
Playmobil 1-2-3
Playmbil City Action legetoej aflang
Playmobil City Action
Playmobil City Life aflang
Playmobil City Life
Playmobil Country legetoej aflang
Playmobil Country
Playmobil Dukkehus legetoej aflang
Playmobil Dukkehus
Playmobil everdreamerz legetoej aflang
Playmobil Everdreamerz
Playmobil Family Fun legetoej
Playmobil Family Fun
Playmobil Ghostbusters legetoej aflang
Playmobil Ghostbusters
Playmobil History legetoej aflang
Playmobil History
Playmobil julekalendere
Playmobil Julekalendere
Playmobil magic havfruer legetoej aflang
Playmobil Magic
Playmobil riddere og Novelmore
Playmobil Novelmore
Playmobil pirater legetoej aflang
Playmobil Pirater
Playmobil Prinsesser legetoej aflang
Playmobil Prinsesser
Playmobil Sport og action legetoej aflang
Playmobil Sport & Action
Playmobil Space legetoej aflang
Playmobil Space
Playmobil Top agents legetøj aflang
Playmobil Top Agents
Playmobil Western legetøj aflang
Playmobil Western
Playmobil Zoo og Safari
Playmobil Zoo

Playmobil City Action

Det går ikke stille for sig, med City Action. Politiet ruller ud for at fange byens forbrydere, alt mens brandvæsen og byggemaskiner trækker opmærksomhed.

Playmobil Country

Nyd den friske luft på landet sammen med kærligheden til dyr. I Country finder du bomdegårde, rideskoler og udstyr til omsorg for yndlingsdyrene i din samling.

Playmobil EverDreamerz

Unboxing er i centrum for de prisvindende Everdreamerz figurer. Vi har stadig et lille parti af de farverige figurer, der åbner et skørt univers med hver deres egen fortælling.

Playmobil Figurer

Forlæng legeglæden med jeres eksisterende Playmobil og find billige gaver med Playmobil. Special og Special Plus figurer er enkeltfigurer og figursæt til alle typer Playmobil.

Playmobil History

Et begrænset udvalg af figurer og tilbehør, der gør det muligt at fortælle om historiske begivenheder og personer. Her er alt fra vikinger til spanske og romerske soldater.

Playmobil Magic

Havfruer og feer befolker et magisk univers i børneværelset. Her finder du både legetøj til vandleg i badeværelset og fotryllende eventyr i børneværelset.

Playmobil Pirater

Fornem duften af krudt og saltvand når børneværelse fyldes med piratskibe og frygtløse pirater. Tag på togt i Karibien og find guldskatten, der er gemt under sengen.

Playmobil Sports & Action

Når stillesiddende legetøj ikke er nok, så er det tid til Sport & Action. Her finder du racerbiler, stuntcars og svæveflyvere der sikrer Playmobil figurerne massere af vind i håret.

Playmobil Top Agents

Drama og agent eventyr i kampen mellem Spy Team og Robo Gangsters. Her er flyvere, biler og våben til timevis af spændende agent eventyr i hele hjemmet.

Playmobil 1-2-3

Særligt legetøj designet til at udvikle børn i alderen 1½ år til 4 år. Alt er lavet med bløde kanter, høj brudstyrke og ekstra klare farver til massere af sjov og ballade.

Playmobil City Life

Det trygge og hyggelige Playmobil byliv. Her finder i sjove skolebygninger, farverige legepladser og udrykninger til sygehuset med ambulancer.

Playmobil Dukkehus

Slip den lille indretningsarkitekt løs i et Playmobil dukkehus. Tilkøb værelser og udstyr og lad Playmobil familierne udleve deres store drømme og små dramaer.

Playmobil Family Fun

Family Fun er det fedeste Playmobil fuld af skønne ferieminder og familieudflugter. Tag på sommerferie i egen Bungalow eller hyggeli udflugt i jeres egen Zoologisk have.

Playmobil Ghostbusters

I en begrænset periode fremstillede Playmobil original licenseret retro-legetøj fra de to oprindelige Ghostbusters film. Skynd dig og fang legetøj med de ikoniske 80’er figurerer.

Playmobil Julekalendere

24 låger med det sjoveste legetøj, der er bygget op omkring en fortælling. Gør december måned til hygge omkring Playmobil – og nedtælling til en stor Playmobil gave!

Playmobil Riddere og Novelmore

Heltmodige riddere og mystiske troldmænd tager på rejse i middelalder universet. Her er alt fra store broge til magiske våben og sagnomspundne drager og trolde.

Playmobil Prinsesser

Luksusiøse og eventyrlige omgivelser til smukke prinseser og prinsesser. Her er slot, værelser og massere af tilbehør og beklædning til hjemmets prinsesse.

Playmobil sport and action

Playmobil Space

Legetøj til familiens håbefulde astronaut. Send figurer ud i rummet på spændende udforskning og lad dem oprette bebyggelse på eventyrlige nye planeter i børneværelset.

Playmobil top agent legetøj

Playmobil Western

Mærk den lune brise på den tørre prærie inden kavalleriet kommer blæsende til undsætning. Find sheriffer, banditter samt indianere og genskab episke øjeblikket i det vilde vest.

Playmobil legetøj

Playmobil har siden 1974 fremstillet og lanceret et hav af forskellige produkter. Lige fra Playmobil Western, der i en lang årrække var bandlyst i kraft af historiske og kulturelle årsager til retrolegetøj for voksne med Volkswagen Beetle og  det populære folkevognsrugbrød.

Da vi selv er forældre, udvælger vi kritisk hvilke produkter vi har på lager.  Vi hopper ikke på nyeste dille, men lader egne og familiens børn vurdere om legetøjet er kedeligt eller super sjovt.

høje standarder

Design og produktion af legetøj til børn under 5 år stiller store krav til sikkerhed. Både brudstyrke, kanter og indholdet af kemi skal overholde strenge EU krav.

Bl.a. Playmobil 1-2-3 legetøj overholder den tyske LGA standard for produktion af legetøj til småbørn. En standard der stiller højere krav til legetøjet en EU kravene.

LGA standarden er en test, der foretages løbende i produktionen. Derfor fanges eventuelle produktionsfejl også før legetøjet kommer ud til forældre og børn.

tryg vejledning

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj. 

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret. 

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik