pinterest pixel
Transparent Playmobilland logo

Playmobil PLAKATER

pynt børneværelset med sjove Playmobil figurer

Egne Playmobil Plakater

Børns evne til at skabe og visualisere deres fantasier er misundelsesværdige. Derfor udarbejder vi løbende plakater med figurer fra Playmobil universet.

Vi indledte design arbejdet i 2019, hvor vi sammen med 8 forældre udvalgte meget typiske figurer, som børn ser sig selv i. Som Playmobil forhandlere gennem mere end 25 år har vi fået tilladelse direkte hos Playmobil til, at udarbejdet et begrænset oplag. 

Har dine børn en yndlingsfigur, skal du skrive til os på info@playmobilland.dk – så ser vi om vi kan få lov til at udvide sortimentet.

 

Fra lokalt trykkeri

Plakaterne er unikke og forbeholdt Playmobillands udvalg. Det hænder dog at både Lidl. Aldi og Coop også fører plakater, men de er fremstillet i Tyskland.

Udvalget hos Playmobilland er lavet i samarbejde med trykkeriet Guldtryk Reklame. Ligesom Playmobilland har Guldtryk Reklame også mere end 25 års historie som dansk trykkeri.

Når du bestiller en plakat hos Playmobilland, sendes den direkte fra trykkeriets oplag. 

tryg vejledning

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj. 

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret. 

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik