pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg

Det skal ikke altid være dyrt

LEGETØJ TIL UNDER
100 KRONER

De gode små gaver til fødselsdage og pakkekalenderen

Det er fristerende at kaste sig over de dyre Playmobil æsker til 400,- eller 500,- kroner.  Som forældre minder vi dog om, at “lidt også har ret”.

Små æsker med legetøj til under 100 kroner indeholder figurer og tilbehør, der tilføjer en masse ny legeglæde. Det kan være alt fra et ekstra dyr til den zooloogiske have eller en unik ridder i kampen mod de farlige drager.

Kvalitet der holder også når det er

LEGETØJ TIL UNDER 100 KRONER

Små gaver der sætter nyt liv i det gamle legetøj

Af og til går legen i stå. Det populære legetøj samler pludselig lidt støv og virker ikke så populært længere.

Ofte handler det ikke om, at legetøjet ikke er populært. Det handler i stedet om, at barnet mangler lidt inspiration eller en ekstra figur til at forny legen. 

Legetøj under 100 kroner

Som forældre ved vi alt om hvordan børn drømmer, ønsker og til tider plager om en overraskelse. Her er Playmobil til under 100 kroner en fantastisk overraskelse.

Et par ekstra Playmobil figurer sætter helt nyt liv i den eksisterende Playmobil samling. Sæt et par røvere fri i sommerland, eller lad royale kongebørn kommer på besøg i dukkehuset.

Mulighederne er mange med de små og gode gaver.

KOMBINÉR KATEGORIER

Hvis det eksisterende Playmobil legetøj ikke bruges så tit, kan en lille gave  gør en stor forskel. Måske skal der noget helt andet til, end det du tror?

Selvom det er oplagt at købe en prinsesse, hvis i har et prinsesseslot, så overvej i stedet nogle heste eller en ambulance motorcykel. Legetøj der giver legen et twist og en serie nye fantasier.

Er du i tvivl om hvordan du giver den nuværende samling ny legeglæde, så skriv eller ring til os!

TRYG VEJLEDNING

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj.

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret.

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik