Mobilepay Visa og Mastercard
Playmobil under 100,- KR
Det hverken behøver eller skal være dyrt, at forkæle med kvalitetslegetøj. Her er alt Playmobil vi tilbyder til under 100,- kr.
PLAYMOBIL UNDER 100,- KR
Det hverken behøver eller skal være dyrt, at forkæle med kvalitetslegetøj. Her er alt Playmobil vi tilbyder til under 100,- kr.

EUROPÆISK KVALITET

Det er nemt at blive fristet på nettet. Det vrimler med tilbud, der virker for godt til at være sandt. Og det er de ofte også.

Der er en grund til at godt legetøj ofte koster lidt mere. Der ligger mange tanker og mange hensyn bag dem. Playmobil forsker hele tiden i bedre og mere miljøvenlig produktion, men også i børns udvikling og legevaner.

Hos Playmobilland er vi store tilhængere at europæisk fremstillet kvalitet – vi tror på det holder i længden!

Billigt legetøj der holder

I bund og grund ønsker alle forældre, at det legetøj vi køber, bliver brugt i lang tid. Uanset om det er til 50 kroner eller 500 kroner.

Derfor har vi også mange figurer og æsker til under 100,-. For selv en figur forlænger legeglæden i lang tid og det går ikke i stykker.

Da Playmobil blev opfundet, havde Hans Beck og Horst Brandstätter et mål: At give mest mulig legeglæde for færrest mulige penge – det er lykkedes ret godt!

Tryghed frem for alt

Hos os skal du være tryg, når du handler. Også når det gælder legetøj til under 100,- kroner. 

Vi hjælper og vejleder gerne, uanset om det er en ekstra figur til Playmobil City Life, eller første æske i jeres Playmobil samling.

Det er oplagt at finde små fødselsdsgaver i kategorien under 100 kroner, eller adventsgaver til december måned. Ring eller skriv, så hjælper vi dig gerne.

Shopping Cart

Playmobilland.dk

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629