pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg

Når ferien og udflugter kalder

PRAKTISK TAG-MED PLAYMOBIL LEGETØJ

Playmobil der er let at have med på ferie og legeaftaler

Selv iPad’en har gjort det lettere at tage børn med på udflugt og ferie, så har vi også Playmobil alternativer.

Tag-med  legetøjet har praktiske bærehåndtag og er oftest designet, så det åbner og lukker omkring hele legetøj. Det er simpelthen legetøjets svar på en værktøjskasse eller penalhus!

Det er praktisk og super let

Tag med, fold ud og klap sammen igen

Gør det også lettere at rydde op i børneværelset

Du kan også bruge tag-med æskerne derhjemme, selvom vores kunder oftest bruger dem på ferier, udflugter og legeaftaler.

Figurer og tilbehør lægges let ind i kassen, der klappes sammen og sættes op på hylden. Det er da super let?!?

gode råd til legeaftaler

Hvis begge børn elsker Playmobil, er der altid en risiko for, at legetøjet blandes ammen. Det kan nemt blive kilde til småskænderier og dårlig stemning, især når i skal hjem. Husk at have klare aftaler på plads før og under besøget.

Legeaftaler kan samtidig være en fantastisk måde, at udveksling erfaringer med Playmobil, hvis bedste vennen/veninden endnu ikke har prøvet Playmobil. Der er tag-med legetøjet en overskuelig og sjov start på et helt nyt legetøj.

gode råd til oprydning

Playmobil er ikke anderledes end andet legetøj. Ligesom Lego, Schleich dyr og Sylvanian families er der en masse småtteri, der let bliver væk.

Tag-med kasserne gør det nemmere, men så snart du udvider med f.eks. Playmobil 1-2-3 eller City Action kræver det lidt ekstra indsats.

Gør jer ulejligheden af at have små kasser med låg til tilbehøret. Det gør det nemt at rydde og i øvrigt lære jeres barn at holde grundlæggende struktur – også selvom det kan særdeles udfordrende at fastholde det i hverdage.

Vi er også bare en familie

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj.

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret.

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik