Playmobil History
History rummer alt fra romersk falanks til brutale vikinger og er for dig, der elsker historie - bare med legetøj
PLAYMOBIL HISTORY
History rummer alt fra romersk falanks til brutale vikinger og er for dig, der elsker historie - bare med legetøj

begrænset udvalg

Playmobil History omfavner et kæmpe univers, der taler til børn og voksne, der elsker alt fra det mytologiske Grækenland til historiske personligheder som Columbus.

Op gennem 2000’erne blev de flotte figurer populære både hos børn, i skoler og hos voksne. I børneværelse mødte indianere pludselig græske guder eller ægyptiske vismænd.

History får både børn og voksne til at elske myter og historie – og giver bøger og fortællinger nyt liv.

Populært i udstillinger

Selvom Playmobil i Tyskland ikke længere distribuerer History til os forhandlere, er det stadig populært legetøj.

Vi har stadig lidt på lager, som er utrolig værdifuld blandt samlere. Søger du på “Playmobil Diorama” på google eller YouTube ser du også hvorfor.

Playmobil History har startet et stort publikum blandt samlere, der genfortæller historiske hændelser med legetøj.  I 2020 blev den græske revolution blandt andet opført som 20 udstillinger  udelukkende lavet med Playmobil – vel at mærke i Athens Nationalhistoriske musem.

Forsøger at få nyt lager

Det mest aktuelle Playmobil History fås desværre kun direkte hos Playmobil. Hvorfor de ikke ønsker at distribuere via forhandlere ved vi ikke.

MEN, som forhandler gennem 25 år forsøger vi altid at overtale Playmobil til at bringe mere til Danmark. Vi synes især folkeskolerne og fritidsordninger kunne have stor glæde af Playmobil History.

Ring eller skriv til os, hvis du søger du noget helt særligt Playmobil History. Vi har trods alt et par tråde at trække i :-)

Shopping Cart

Playmobilland.dk

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629