pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil history legetøj

Genoplev fortiden med

PLAYMOBIL HISTORY

Historiske personligheder og figurer 

Playmobil History rummer legetøj der er designet til at genfortælle alt fra græsk mytologi til musikalsk historie.

I udvalget finder du figurer og tilbehører, der vækker kampen om Troja til live og fortæller farverigt om Mozarts historie

Obs: Udvalget er aktuelt begrænset af vores leverandør i Tyskalnd.

særligt designet legetøj

PLAYMOBIL HISTORY

AKTUELT Begrænset udvalg fra eget lager I SØBORG

Aktuelt er det desværre begrænset hvor Playmobil History vi kan tilbyde fra eget lager i Søborg. Det skyldes at Playmobil i Tyskland aktuelt ønsker at forbehold History legetøj til deres eget udbud.

Det synes vi selvfølgelig er en skidt måde at behandle os som Playmobil forhandlere. Men har du specifikke ønsker til Playmobil History kan vi i stedet benytte vores aftale med Playmobil i Tyskland til at skaffe udvalgte produkter.

Brug for hjælp til
Playmobil history ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

BEGRÆNSET UDVALG

Playmobil History omfavner et kæmpe univers, der taler til børn og voksne, der elsker alt fra det mytologiske Grækenland til historiske personligheder som Columbus.

Op gennem 2000’erne blev de flotte figurer populære både hos børn, i skoler og hos voksne. I børneværelse mødte indianere pludselig græske guder eller ægyptiske vismænd.

History får både børn og voksne til at elske myter og historie – og giver bøger og fortællinger nyt liv.

POPULÆRT I UDSTILLINGER

Selvom Playmobil i Tyskland ikke længere distribuerer History til os forhandlere, er det stadig populært legetøj.

Vi har stadig lidt på lager, som er utrolig værdifuld blandt samlere. Søger du på “Playmobil Diorama” på google eller YouTube ser du også hvorfor.

Playmobil History har startet et stort publikum blandt samlere, der genfortæller historiske hændelser med legetøj.  I 2020 blev den græske revolution blandt andet opført som 20 udstillinger  udelukkende lavet med Playmobil – vel at mærke i Athens Nationalhistoriske musem.

FORHANDLER OM NYT LAGER

Det mest aktuelle Playmobil History fås desværre kun direkte hos Playmobil. Hvorfor de ikke ønsker at distribuere via forhandlere ved vi ikke.

MEN, som forhandler gennem 25 år forsøger vi altid at overtale Playmobil til at bringe mere til Danmark. Vi synes især folkeskolerne og fritidsordninger kunne have stor glæde af Playmobil History.

Ring eller skriv til os, hvis du søger du noget helt særligt Playmobil History. Vi har trods alt et par tråde at trække i :-)

Playmobilland legetøjsbutik