pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil City Action
massere af sjov og drama med

PLAYMOBIL CITY ACTION

playmobil politistationer og røvere ude på rov

“Politi og røvere” er en klassisk leg, der børn vel leget siden det moderne politi blev etableret i 1500-tallets England.

Playmobil City Action omfatter politistationer, politibiler, brandbiler, maskiner til byggeri  og selvfølgelig også røvere i alle afskygninger.

e-mærket Playmobilland

skal der “ske noget” skal børneværelset da have

PLAYMOBIL CITY ACTION

CITY ACTION ER PRIMÆRT PLAYMOBIL POLITI, BRANDBILER OG MASKINER

Selvom det var en vejarbejder, der var blandt de første 3 playmobil figurer, er Playmobil City Action i dag primært playmobil politilbiler, brandbiler og røvere.

I udvalget finder du du både nye og gamle modeller af politistationer, brandstationer og køretøjer, som vi supplerer med gravkøer, cementmixere og ladvogne.

Brug for hjælp til
Playmobil City Action ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

RØVERE OG POLITI TIL ALLE

Lysene blinker på toppen af politibilen og røverne suser afsted gennem børneværelset. Der er drama på, når dit barn kaster sig over City Action.

Der findes ingen kedelig leg, når først i har opdaget City Actions udvalg. Lige fra politistationer med fængsler til lurvede tyve, der sniger sig rundt i børneværelsets skygger – pas på de ikke stjæler slikket!

Kast jer ud i sjov og råhygge. Start en masse nye oplevelser med City Action.

KOMBINÈR CITY ACTION MED

City Action er helt fantastisk at kombineret med både Playmobil City Life og Playmobil Family Fun. Alle tre serier har rolle og bylivet i centrum. 

Det er helt oplagt at politiet kommer til undsætning, hvis der lusker banditter rundt på stranden i Family Fun. Brandvæsnet besøger også gerne din Playmobil skole.

Sker der et uheld og skal nogen på Playmobil sygehuset, kommer politiet jo også for at snakke med vidner.

TRYG VEJLEDNING

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj.

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret.

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik