Viser alle 10 resultater

DKK210,00

Spændende julekalender med 24 låger der indholder figurer, infrarød alarm, guldskat og tilbehør til politiets jagt på røverne efter et indbrud i den uhyggelige museumsudstilling.

DKK210,00

Lad det ende godt: Fang tyven inden jul, ved at åbne 24 låger med legetøj, herunder hundepatrulje, motorcykelbetjent og en lusket tyv på udkig efter penge.

DKK89,00

Rednings-patrulje med to hundeførere og to hunde der kommer til undsætning i de snebeklædte Playmobil byer.

Vintage
DKK729,00

Vintage brandstation med tårn, slanger, figurer og brandstang som figurerne kan glide ned af, når der er udrykning.

DKK99,00

Flot hvid og rød ambulance motorcykel til hurtig udrykning i Playmobil byen.

DKK49,00

En lille æske med kvindelig Playmobil politibetjent og tyv der er perfekt supplement til din politistation og Playmobil CIty Action samling.

DKK759,00

Playmobil politihovedkvarter med 2 politibetjente, en forbryder og en masse udstyr og våben til actionfyldt indsats mod forbrydere i Playmobil byen.

Vintage
DKK299,00 inkl. moms.

Sej vintage Playmobil politi motorcykel med betjent der med sirene sætter efter forbrydere og fartsyndere i din Playmobil samling.

DKK899,00

Spær Playmobil røvere og tyve ind i fængslet, og og sende betjente til og fra denne flotte Playmobil politistation inkl. 4 figurer og masser af tilbehør.

DKK489,00

Fjernbetjening / RC modul der passer til flere Playmobil Top Agents køretøjer, men også flere andre politi- og brandbiler i Playmobil City Action serien.


Playmobil City Action Brandmand og redningsaktion 5495

Playmobil City Action

Playmobil City Action er en serie legetøj til dit barn, der drømmer om at blive politimand og køre brandbil, eller gerne vil have politibiler og ambulancer til deres City Life samling. I serien finder du alt fra lufthavne og brandstationer til forbrydere og politimotorcykler.  Se bare videoen her med politi og forbrygere eller brandbiler med blink og sirene..

City Action er en naturlig forlængelse til Playmobil City Life, der tilfører byens huse, skoler og børnehaver mere action. Når lillesøster leger med skole eller legeplads, kommer storebror skolen til undsætning, når der går ild i den eller en tyv stjæler skelettet i biologi-lokalet. Muligheder for spændende og dramatisk rolleleg er stor med Playmobil City Action.