pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Playmobil ghostbusters tekst
Transparent Playmobilland logo
Retro Playmobil Ghostbusters legetøj
Familieejet Playmobil specialist i 25 år Altid gratis returlabel 3 – 4 hverdages levering Fra eget lager i Søborg Click and Collect i Søborg
Transparent Playmobilland logo

Playmobil Ghostbusters

Officielt licenseret ghostbusters legetøj

Sjov, spænding og uhygge er helt oppe under loftet med Playmobil ghostbusters. Uanset om du er voksen, der så filmene i 80’erne og 90’erne eller barn, der elsker Ghostbusters Afterlife. I en kort periode fik Playmobil lov at licensere et begrænset antal produkter til Ghostbusters.

IKONISKE 80'er figurer

Retro legetøj i nye klæder

Om du er nørdet Egon Spengler eller bare elsker Ecto-1 ghostbusters bilen, så er retro oplevelsen helt i top. Playmobil har kælet for detaljerne og givet legetøjet et retro feeling. Vi har kun en begrænset mængde tilbage, men håber Playmobil vender tilbage med mere Ghosterbusters.

IKONISK UHYGGE OG HUMOR

Playmobil Ghostbusters taler måske først og fremmest til os, der aktuelt er forældre. Alligevel har lanceringen af den ikoniske Ghostbusters fra 80’erne på Netflix også fanget det nye unge publikum.

Træk gardinerne for i børneværelset, sluk lyset og gør klar til spøgelsesjagt. I serien finder du både det store hovedkvarter, Ecto-1 og det klassiske team.

Om der kommer mere fra Playmobil er i øjeblikket uvist, men vi holder udkig efter mere uhygge.

ECTO-1 VENDER TILBAGE

I efteråret 2021 kommer den længevende Ghostbusters: Afterlife.  Filmen bygger videre på det oprindelige team af spøgelselsesjægere og er målrettet det unge publikum.

Måske er det også derfor at både Playmobil og Netflix gravede retrobølgen frem for et par år siden. I hvertfald vækkede de oprindelige Ghostbusters film stor entusiasme hos vores egne børn.

Vi glæder os ti et gensyn med Ecto-1 og Ghostbusters.

EN NY GENERATION

Hos Playmobilland er vi 3 generationer, der elsker Stan, Peter, Egon og Winston fra Ghostbusters. Vi har siddet i veloursæderne i 80’erne biografer, vi har købt DVD’en og set filmene med børnene nu der kommet på Netflix.

Derfor er vi også ekstatiske over, at Playmobil kaster sig over retrofilm som Ghostbusters.

Vi er også bekendt med, at Playmobil kommer med James Bond legetøj, Star Trek, Bien Maja og mange andre kendte navne fra 80’erne og 90’erne.

Indkøbskurv
Transparent Playmobilland logo

Kontakt

Playmobilland.dk

Mandag – lørdag

Fra kl. 14:00 – 19:00

 

Ring på 4086 6629

Skriv til info@playmobilland.dk

Chat med os på Facebook

Vi svarer indenfor 24 timer

 

 

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629