pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil magic legetøj

skønne eventyr og fuld fantasi med

PLAYMOBIL MAGIC

Playmobil havfruer, feer og prinsesser til alle de gode eventyr

Hvor der er prinsesser og kongeriger, skal der også være eventyrlige figurer og fabeldyr.

Playmobil magic produceres serievis i skiftende temaer med Playmobil havfruer, feer, fabeldyr og figurer, der vækker entusiasme og legeglæde hos alle børn.

Havfruerne kan i trygt bruge i badekar og strandkanten ligesom feerne sagtens kan tage kampen op med storbrors pirater.

særligt designet

PLAYMOBIL MAGIC

Havfruer og feer der produceres i forskellige serier og sæsoner

Udvalget af Playmobil magic skifter fra sæson til sæson. I perioder producerer der primært serier af feer og prinsesser, mens der i andre perioder produceres havfruer.

Derfor kan vores udvalg af Playmobil Magic svinge meget fra sæson til sæson. Har du spørgsmål må du ikke tøve med at skrive eller ring til os!

Brug for hjælp til
Playmobil Magic ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

PLAYMOBIL HAVFRUER

Under havets overflader findes der også Playmobil legetøj. Her er det smukke havfruer og koraller der skaber de flotte rammer for eventyrlig leg.

Under havet samler i på perler, der opbevares og fragtes rundt i små kuglebaner. Der er skønhedssaloner og tilbehør til timevis af udsmykning ligesom havets konge og dronning sejler rundt i kareten trukket af hajer.

 

FEER OG PRINSESSER

Havfruerne bevæger sig helst ikke ind på land. Derfor findes der selvfølgelig også Playmobil feer, enhjørninge og prinsesser til et magisk eventyr.

AKtuelt er fabeldyr og enhjørninge i centrum for sæsonens produktion af Playmobil Magic. Vi kan dog også tilbyde den unikke serie af Playmobil prinsesser som alterantiv, hvis det nuværende udvalg ikke lige er sagen.

 

EN EVENTYRLIG FAMILIE

SIden 1995 er Playmobilland drevet af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj.

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret.

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik