pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil sports & action

Til børn der elsker fart på

PLAYMOBIL SPORT OG ACTION

Racerbiler, stuntcars og BMX action er der fuld fart på

Playmobil har efterhånden opdelt Playmobil sport & action i mange underkategorier.

Endnu fastholder vi et overskueligt udvalg, så du let finder racerbiler, optrækkelige stuntcar samt ramper og tilbehør til vovehalse på BMX cykler og skateboards.

Når i foretrækker leg udenfor

PLAYMOBIL SPORT OG ACTION

Kom ud af børneværelset med udendørs legetøj

Nogle børn sidder bare ikke stille. Der skal drama og fart på. Så skal du enten kigge på  Playmobil City Action og legetøjet her i Sport & Action.

Playmobil Sports og action får jer også ud af børneværelset. Racerbiler og svæveflyvere lægger op til leg på terrassen og i haven.

Brug for hjælp til
Playmobil Sports & Action ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

LEGETØJ TIL BEVÆGELSE

Playmobil Sport & Action er serier af legetøj, der inspirerer til bevægelse. Uanset om det er drømmen om at blive BMX rytter eller bare hygge i baghave, så er der lagt op til bevægelse.

Serien er lavet til at tilføjet ekstra liv i Playmobil samlingen og inspirere til sport og bevægelse. Sammen med legetøj fra Playmobil City Life eller Family Fun får i en aktiv familie, der er frygtløs på asfalt og stranden.

FRA RACE TIL BMX

Sport and Action er både for drenge og piger, der har adrenalin i blodet. Sammen kan i bygge BMX og skateboard baner, eller kaste svæveflyvere til hinanden.

Udvalget i Sport og Action svinger meget i tak med sæsonen. Om sommeren er det svæveflyverne der sælger godt, mens BMX cykler og stuntbiler er det store hit om vinteren.

Savner du noget bestemt, så ring eller skriv til os. Så får vi det naturligvis hjem!

TRYG VEJLEDNING

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj.

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret.

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik