pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Transparent Playmobilland logo

Playmobil SPORT & ACTION

Alt fra fjernstyrede biler til kasteflyvere - legetøj der er fuld af energi!

legetøj til bevægelse

Playmobil Sport & Action er serier af legetøj, der inspirerer til bevægelse. Uanset om det er drømmen om at blive BMX rytter eller bare hygge i baghave, så er der lagt op til bevægelse.

Serien er lavet til at tilføjet ekstra liv i Playmobil samlingen og inspirere til sport og bevægelse. Sammen med legetøj fra Playmobil City Life eller Family Fun får i en aktiv familie, der er frygtløs på asfalt og stranden.

fra parkour til bmx

Sport and Action er både for drenge og piger, der har adrenalin i blodet. Sammen kan i bygge BMX og skateboard baner, eller kaste svæveflyvere til hinanden.

Udvalget i Sport og Action svinger meget i tak med sæsonen. Om sommeren er det svæveflyverne der sælger godt, mens BMX cykler og stuntbiler er det store hit om vinteren.

Savner du noget bestemt, så ring eller skriv til os. Så får vi det naturligvis hjem!

tryg vejledning

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj. 

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret. 

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Indkøbskurv
Transparent Playmobilland logo

Kontakt

Playmobilland.dk

Mandag – lørdag

Fra kl. 14:00 – 19:00

 

Ring på 4086 6629

Skriv til info@playmobilland.dk

Chat med os på Facebook

Vi svarer indenfor 24 timer

 

 

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629