Mobilepay Visa og Mastercard
Playmobil Sport
og action
Sikkert og holdbart legetøj, der er ekstra brudstærkt og med bløde kanter. Og så er der fuld smæk på farverne!
PLAYMOBIL SPORT & ACTION
Sikker og holdbart legetøj, der er ekstra brudstærkt og med bløde kanter. Og så er der fuld smæk på farverne!

legetøj til bevægelse

Playmobil Sport & Action er serier af legetøj, der inspirerer til bevægelse. Uanset om det er drømmen om at blive BMX rytter eller bare hygge i baghave, så er der lagt op til bevægelse.

fra parkour til bmx

Design og produktion af legetøj til børn under 5 år stiller store krav til sikkerhed. Både brudstyrke, kanter og indholdet af kemi skal overholde strenge EU krav.

1-2-3 legetøj overholder den tyske LGA standard for produktion af legetøj til småbørn. En standard der stiller højere krav til legetøjet en EU kravene.

LGA standarden er en test, der foretages løbende i produktionen. Derfor fanges eventuelle produktionsfejl også før legetøjet kommer ud til forældre og børn.

tryg vejledning

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj. 

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret. 

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Shopping Cart

Playmobilland.dk

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629