pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
Playmobil top agent legetøj
Massere af action og spænding med

PLAYMOBIL TOP AGENTS

Spy team går til kamp mod de onde Robo Gangsters

Playmobil top agents er legetøj til den klassiske kamp mellem det gode og det onde. Med top agent biler og udstyr forsøger Spy team at forsvare de civile mod Dr. Devil og Robo Gangsters onde maskiner og robotter.
Et klassisk “de gode” mod “de onde” univers

PLAYMOBIL TOP AGENTS

SPY TEAM KAN SAGTENS KOMBINERES MED ANDET PLAYMOBIL

I kan både se Top Agents animerede film på Youtube Kids men også kombinere top agent legetøj med klassisk Playmobil City Life. Spy Team agenter hjælper jo også med at forsvare skoler, butikker og huse mod de skurkagtige Robo Gangsters.

Brug for hjælp til
Playmobil Top Agents ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

TOP AGENTS SIDEN 2010

Playmobil Top agents er en af de nyere opfindelser i udvalg afet action og eventyrlegetøj.  Her kæmper modige agenter anført af Agent General mod skurkene anfør af Dr. Devil.

Samlingen fokuserer i høj grad på højteknologiske biler flyvere og baser. I klassisk kamp mellem det gode og det onde forvandler i børneværelset til et eventyrlandskab. Selvfølgelig holder Robo Gangsters til i mørket under sengen, mens Top Agents holder udkig fra skrivebordet.

FINDES OGSÅ PÅ YOUTUBE

Leg og legetøj inspireres tit af serier på Netflix og Disney+ og derfor kan du også finde Top Agents eventyr på YouTube.

Afsnittene er ganske uskyldige og fredelige. De følger både Hans Becks og Horst Brandstádters oprindelige holdning til, at Playmobil skulle holdes relativt fredeligt.

Playmobil Top Agents kan i sagtens kombinere med andre typer Playmobil. Både City Life og City Action er gode omgivelser til nye eventyr.

TRYG VEJLEDNING

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj.

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret.

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik