pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Transparent Playmobilland logo

Playmobil legetøj til piger

Fra klassisk flot prinsesseslot til havfruer og sommerferielegetøj

Kun Legetøj til piger?

Hjemme hos Playmobilland findes “legetøj til piger” egentlig ikke. Playmobil er nemlig super sjovt at kombinere på tværs af de traditionelle kategorier.

Hos os har vi griner vi, når prinsen og prinsessen erobrer middelalderborgen ligesom når havfruerne kæntrer piratskibet i badekarret.  Fantasier er bare fedest når de ikke er styret af traditionelle kønsmønstre.

Alligevel er der altid legetøj, som f.eks. Playmobil dukkehus, Playmobil Country og Playmobil prinsesser der er mere populært end andet.

Fantasifuld rolleleg

Rolleleg har været et populært begreb de seneste 10 -15 år. Netop her er playmobil i særklasse, fordi i sammen kan gemopleve og forarbejde emner fra hverdagen.

Playmobil City Life egner sig f.eks. til leg med og om skolegang, børnehave og sygdom.  Playmobil City Action er til de mere dramatiske situationer og Playmobil Family Fun er fuld af feriehygge og fantasier.

Vær derfor aldrig i tvivl. der er altid et stykke Playmobil til børneværelset, uanset dreng eller pige.

tryg vejledning

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj. 

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret. 

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Indkøbskurv
Transparent Playmobilland logo

Kontakt

Playmobilland.dk

Mandag – lørdag

Fra kl. 14:00 – 19:00

 

Ring på 4086 6629

Skriv til info@playmobilland.dk

Chat med os på Facebook

Vi svarer indenfor 24 timer

 

 

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629