pinterest pixel
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg
  • Familieejet Playmobil specialist i 25 år
  • Altid gratis returlabel
  • 3 – 4 hverdages levering
  • Click and Collect i Søborg

holdbart og sjovt legetøj med

PLAYMOBIL LEGETØJ TIL PIGER

LEGETØJ DER OFTEST ER MEST POPULÆRT HOS PIGER

Som forældre med børn og børnene ved vi, at figurer og tilbehør kan bruges på tværs af de forskellige Playmobil serier. 

Vi ser tit havfruer og feer dukke op i legen når lillebror leger med piratskibe og borge, ligesom racerbiler bliver inddraget når storesøster hygger med dukkehuset.

særligt designet

PLAYMOBIL LEGETØJ TIL PIGER

Lang legeglæde, action og eventyr  rolleleg med kvalitetslegetøj

Siden 80’erne har Playmobil været et af verdens mest kendte navne inden for legetøj. De farverige og robuste figurer og mange forskellige temaer har været populært legetøj til piger i årtier.

Legetøjer er hurtigt og let at samle og lægger først og fremmest op til rolleleg og eventyr.

Brug for hjælp til
Piger ?

Vi hjælper mandag - lørdag 14:00 - 19:00

Vi svarer indenfor 24 timer året rundt

KUN LEGETØJ TIL PIGER?

Hjemme hos Playmobilland findes “legetøj til piger” egentlig ikke. Playmobil er nemlig super sjovt at kombinere på tværs af de traditionelle kategorier.

Hos os har vi griner vi, når prinsen og prinsessen erobrer middelalderborgen ligesom når havfruerne kæntrer piratskibet i badekarret.  Fantasier er bare fedest når de ikke er styret af traditionelle kønsmønstre.

Alligevel er der altid legetøj, som f.eks. Playmobil dukkehus, Playmobil Country og Playmobil prinsesser der er mere populært end andet.

FANTASIFULD ROLLELEG

Rolleleg har været et populært begreb de seneste 10 -15 år. Netop her er playmobil i særklasse, fordi i sammen kan gemopleve og forarbejde emner fra hverdagen.

Playmobil City Life egner sig f.eks. til leg med og om skolegang, børnehave og sygdom.  Playmobil City Action er til de mere dramatiske situationer og Playmobil Family Fun er fuld af feriehygge og fantasier.

Vær derfor aldrig i tvivl. der er altid et stykke Playmobil til børneværelset, uanset dreng eller pige.

RÅD TIL PLAYMOBIL 1-2-3

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj.

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret.

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Playmobilland legetøjsbutik