pinterest pixel
Playmobil betalingsmuligheder
Transparent Playmobilland logo
Transparent Playmobilland logo

Playmobil DRENGElegetøj

Legetøj med tyve og røvere, top agenter og sommersjov

Populært drengelegetøj

Hjemme hos Playmobilland blandes prinsesseslot og borge på ligefod. Prinsesser tager styringen på piratskib og røverne smides i fangehullet.

Derfor er der alligevel altid legetøj, der er mere populært hos drenge end hos piger – og vice versa. Vi har udvalgt ovenstående legetøj ud fra vores erfaring med hvad der hitter hjemme på drengeværelset.

Særligt Playmobil City Action, Novelmore riddere og Pirater er sikre vindere – men Playmobil Family Fun er også et hot

Kombiner legetøjet

Selvom det er fristerende – og  lettere – at have en Playmobil samling af samme slags, så er det ikke altid den bedste idé.

Vi anbefaler i stedet at du kombinerer forskellige kategorier. Har du både riddere, pirater, røvere og politifolk, åbner det dørene for mange flere lege.

Når du køber kvalitetslegetøj, vil du også gerne have, at det bruges i lang tid. Netop derfor er det vigtigt at kombinere legetøj, så det åbner for mange fantasier.

tryg vejledning

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj. 

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret. 

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Indkøbskurv
Transparent Playmobilland logo

Kontakt

Playmobilland.dk

Mandag – lørdag

Fra kl. 14:00 – 19:00

 

Ring på 4086 6629

Skriv til info@playmobilland.dk

Chat med os på Facebook

Vi svarer indenfor 24 timer

 

 

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629