Din Playmobil oplevelse – vores passion

Playmobil handler først og fremmest om fantasi og rolleleg til børn. Deres evne til at lege sig ind i et nyt univers, udvikle empati ved at forestille sig i andres sted og knytte sociale bånd gennem leg er inspirerende.forbilledlig.

Det adfærd vil vi tilskynde med salg af Playmobil. Uanset om dine børn leger sammen med andre, for sig selv eller sammen med deres forældre, mener vi Playmobil er mere end leg. Dets høje kvalitet, kategorier der tiltaler alle børn og muligheden for at bruge legetøj pædagogisk, gør Playmobil noget særligt.

Også for voksne

… og for voksne kan det bruges som afstresning til at bygge kæmpe modeller. På Pinterest kan du finde store  Verden over udstiller familier og samlere byer bygge med Playmobil, historiske slag og inspirerende opstillinger. Pinterest bugner med flotte Playmobil opstillinger.

Siden 90’erne har Playmobilland været et familieforetagende, der især op til jul har trukket stort publikum. Butikken på Frederiksborgvej i Søborg er i 2018 blevet suppleret med webshop, og sammen med svigersøn og webmaster Kenny Traving ønsker Palle Raaschou, at Playmobilland fortsætter i nyere lyse butikslokaler i 2020.

Playmobilland i søborg

Historien om Playmobilland avisudklip
Playmobil legetøj København
Historien om Playmobilland avisudklip 2

Playmobil i biografer og på Netflix

Playmobil gik i offensiven i 2019. Playmobil til Movie kom i biograferne, og til Netflix kommer to nye Playmobil serier i 2020.

Derudover har Playmobil købt rettighederne til bl.a. Back to the Future, Scooby Doo, Bien Maja og Heidi, så børn kan glæde sig over en masse nyt Playmobil i de kommende år.

 

Også nyt Playmobilland

I en hektisk tid i 2019 rykkede Playmobillands inventar ind i midlertidige lokaler på Stjerneborg Allé nr. 6 i Dyssegård. Efter 20 år på Frederiksborgvej i Søborg skal der findes et dedikeret lokalet kun til Playmobil.

Derfor glæder Palle Raaschou, Lene Raaschou og Kenny Traving sig til at invitere dig indenfor, når vi åbner i lyse og farvede lokaler i nærmeste fremtid.

Playmobil til alle aldre og eventyr