Din Playmobil oplevelse – vores passion

Playmobil handler først og fremmest om fantasi og rolleleg til børn. Deres evne til at lege sig ind i et nyt univers, udvikle empati ved at forestille sig i andres sted og knytte sociale bånd gennem leg er inspirerende.forbilledlig.

Det adfærd vil vi tilskynde med salg af Playmobil. Uanset om dine børn leger sammen med andre, for sig selv eller sammen med deres forældre, mener vi Playmobil er mere end leg. Dets høje kvalitet, kategorier der tiltaler alle børn og muligheden for at bruge legetøj pædagogisk, gør Playmobil noget særligt.

Også for voksne

… og for voksne kan det bruges som afstresning til at bygge kæmpe modeller. På Pinterest kan du finde store  Verden over udstiller familier og samlere byer bygge med Playmobil, historiske slag og inspirerende opstillinger. Pinterest bugner med flotte Playmobil opstillinger.

Siden 90’erne har Playmobilland været et familieforetagende, der især op til jul har trukket stort publikum. Butikken på Frederiksborgvej i Søborg er i 2018 blevet suppleret med webshop, og sammen med svigersøn og webmaster Kenny Traving ønsker Palle Raaschou, at Playmobilland fortsætter i nyere lyse butikslokaler i 2020.

Playmobilland i søborg

Historien om Playmobilland avisudklip
Playmobil legetøj København
Historien om Playmobilland avisudklip 2

Søger nye butikslokaler

I et travlt 2019 rykkede vi ud af butikken på Frederiksborgvej, der har været hjem til Playmobilland i mere end 20 år. 

I de private lokaler på Stjerneborg Allé nr. 6 i Dyssegård, lever webshoppen videre, indtil vi har fundet nye lyse lokaler kun til Playmobil kun til Playmobil

Kun afhentning i Dyssegård

Vi har aktuelt ikke showroom eller butiks-lokale på Stjerneborg Allé nr. 6.

Mens vi søger nye butikslokaler, tilbyder vi kun afhentning af bestillinger på Stjerneborg Allé nr. 6 efter aftale.

Palle Raaschou, Lene Raaschou og Kenny Traving glæder sig til at invitere dig indenfor i 2020, når vi åbner i lyse og farvede lokaler i nærmeste fremtid.

Playmobil til alle aldre og eventyr