Playmobil sommerferie legetøj
Playmobil sommerferie legetøj

Playmobil sommerferie legetøj

Vi har udvalgt en masse godt Playmobil legetøj, der er velegnet til sommerferien. Den høje kvalitet gør legetøj fantastisk at tage med ud i haven, i sandkassen, i swimmingpoolen, på stranden og i sommerhuset. 

De 2 – 3 uger vi har om sommeren skal nydes sammen med børnene. Derfor ønsker vi også alle forældre de skønneste sommerferie-oplevelser – den slags både børnene og i tænker tilbage på og glæder jer over. – vi ønsker jer en fantastisk sommerferie!

Playmobil er legetøj i høj kvalitet. Det er fantastisk at tage med ud i haven, i sandkassen, i swimming poolen, på stranden og i sommerhuset. Derfor har vi lavet en lille sommeferie guide til dig, med tips til godt sommerferie legetøj.

Til børn mellem 1 - 4 år

Playmobil vandrutsjebane 70270 kasse

Vandrutsjebane

Lille hyggelig vandrutsjebane når i vil lege med vand med de mindre børn. Figurerne glider ned når i øser vand på den billige rutsjebane til DKK 139,-.. Playmobil 1-2-3 AQUA serien er lavet særligt så de små børn også kan få vandplaskeri i løbet af sommeren.

Se vandrutsjebane
Playmobil piratskib 9118

Piratskib der skyder vand

Sødt og sjovt Playmobil piratskib til DKK 249,-, hvor kanonen forest i skibet kan skyde med vand på en lun sommerdag. Legetøjet er et hit uanset om det er i badekaret, i soppebassinet eller i strandkanten. Husk at skylle piratskibet efter evt. strandbesøg.

Se piratskibet
Playmobil Sandkagebageri 70339 kasse

Sandkage bageri

Uanset om det er på stranden eller i sandkassen, så skal der bages søde cupcakes. Sandkage bageriet til DKK 189,- er et hit til alle sandglade og kreative børn,.

Se sandkage bageriet
Playmobil 1-2-3 Børn med badebassin

Børn med badebassin

Når i ikke lige fylder soppebassin’et til den lille kære, så kan et badebassin til DKK 80,-  gøre det for Playmobil figurerne. Der skal nok blive plasket ivrigt når figurerne på skift skal have en dukkert i det lille bassin.

Se børn og badebassin

Til børn over 4 år

Playmobil svæveflyver 70057 boks

Svæveflyver

Kast til hinanden, sigt efter ringe der hænger på tørresnoren eller hvem der flyver længst. Svæveflyveren til DKK 259,- var i 2019 det mest populære sommer legetøj hos Playmobilland.

Se svæveflyver
Playmobil iskiosk ved havnen 70279 kasse

Iskiosk og havnemiljø

Se mor og far surfe rundt i havnen mens lillebror og lillesøster nyder de skønnest is på kajen. Den store æske med iskiosk til DKK 499,- i Family Fun serien indeholder timevis af fantasifuld sommerferieleg for hele Playmobil samlingen – også på en regnvejrsdag.

Se iskiosk på havnen
Playmobil cykel med isvogn 9426

Cykel med isvogn

Vi garanterer at hele familie får serveret is, med denne cykel og isvogn til DKK 129,-. Strandgæster, beboere i sommerhus og bedste på gården bliver forkælet med store isvafler, der sætter ethvert ismejeri på prøve.

Se cykel med isvogn

Særligt til piger over 4 år

Playmobil havfrue natlampe musling 70095

Havfruer med natlampe

Gør overnatninger i nye omgivelser mere trygge. Forkæl jeres datter med en natlampe med tilhørende havfruer for DKK 299,-. Lampen er nem at have med, og derfor god til de trygge putte-rutiner.

Se havfruer og natlampe
Playmobil prinsesser 4137 slotshave box

Vandleg i slotshaven

Små prinser og prinsesser skal da også have lov at plaske med vand! Derfor har vi også en hyggelig slotshave til DKK 249,- der tilføjer vandleg til prinsesse- og prinsesamlingen.

Se slotshaven

Se mere sommerferie legetøj

Især disse fire Playmobil serier indeholder legetøj, der er velegnet til sommer-perioden. 1-2-3 er velegnet til de små, Familiy Fun dækker ferieoplevelser, Sports & Action er legetøj perfekt til græsplæne samt terrasse og Country til familiebesøg på gården.

Se Playmobil 1-2-3 udvalg knap
Playmobil Family Fun legetøj tilbud
Playmobil Sports Action legetøj tilbud
Se Playmobil Country udvalg knap