e-mærket siden 2019

3 - 7 hverdages levering

Gratis returlabel medfølger

VISA og Mastercard

Familiedrevet siden 1990'erne

Kundeservice 4086 6629

Playmobil sommerferie legetøj
Playmobil sommerferie legetøj

6 forslag til sommerferie legetøj

Vi har udvalgt særligt seks typer Playmobil legetøj, der er velegnet til sommerferien. Den høje kvalitet gør at det er fantastisk at tage med ud i haven, i sandkassen, i swimming poolen, på stranden og i sommerhuset. 

De 2-3 uger vi har om sommeren skal nydes sammen med børnene. Derfor ønsker vi også alle forældre de skønneste-sommerferie oplevelser – den slags både  børnene og i tænker tilbage på og glæder jer over. – vi ønsker jer en fantastisk sommerferie!

Playmobil er legetøj i høj kvalitet. Det er fantastisk at tage med ud i haven, i sandkassen, i swimming poolen, på stranden og i sommerhuset. Derfor har vi lavet en lille sommeferie guide til dig, med tips til godt sommerferie legetøj.

Til børn mellem 1 - 4 år

Playmobil piratskib 9118

Piratskib der skyder vand

Sødt og sjovt Playmobil 1piratskib til DKK 249,-, hvor kanonen forest i skibet kan skyde med vand på en lun sommerdag. Legetøjet er et hit uanset om det er i badekaret, i soppebassinet eller i strandkanten. Husk at skylle piratskibet efter evt. strandbesøg.

Se piratskibet
Playmobil 1-2-3 Børn med badebassin

Børn med badebassin

Når i ikke lige fylder soppebassin’et til den lille kære, så kan et badebassin til DKK 80,-  gøre det for Playmobil figurerne. Der skal nok blive plasket ivrigt når figurerne på skift skal have en dukkert i det lille bassin.

Se børn og badebassin

Til børn over 4 år

Playmobil cykel med isvogn 9426

Cykel med isvogn

Vi garanterer at hele familie får serveret is, med denne cykel og isvogn til DKK 129,-. Strandgæster, beboere i sommerhus og bedste på gården bliver forkælet med store isvafler, der sætter ethvert ismejeri på prøve.

Se cykel med isvogn
Playmobil svæveflyver 70057 boks

Svæveflyver

Kast til hinanden, sigt efter ringe der hænger på tørresnoren eller hvem der flyver længst. Svæveflyveren til DKK 259,- var i 2019 det mest populære sommer legetøj hos Playmobilland.

Se svæveflyver
Playmobil havfrue natlampe musling 70095

Havfruer med natlampe

Gør overnatninger i nye omgivelser mere trygge. Forkæl jeres datter med en natlampe med tilhørende havfruer for DKK 299,-. Lampen er nem at have med, og derfor god til de trygge putte-rutiner.

Se havfruer og natlampe
Playmobil prinsesser 4137 slotshave box

Vandleg i slotshaven

Små prinser og prinsesser skal da også have lov at plaske med vand! Derfor har vi også en hyggelig slotshave til DKK 249,- der tilføjer vandleg til prinsesse- og prinsesamlingen.

Se slotshaven

Se mere sommerferie legetøj

Især disse fire Playmobil serier indeholder legetøj, der er velegnet til sommer-perioden. 1-2-3 er velegnet til de små, Familiy Fun dækker ferieoplevelser, Sports & Action er legetøj perfekt til græsplæne samt terrasse og Country til familiebesøg på gården.

Se Playmobil 1-2-3 udvalg knap
Playmobil Family Fun legetøj tilbud
Playmobil Sports Action legetøj tilbud
Se Playmobil Country udvalg knap