Playmobil holdbart, sjovt og udviklende

Når du køber Playmobil får du et legetøj, der er lavet til fastholde legeglæde og udvikle dit barn. Utallige awards igennem mere end 40 år sikrer at du og dit barn får mest muligt for pengene.

Netop “value for money” var Hans Beck og Horst Brandstädters mission, da de opfandt Playmobil legetøj i 1971. Dengang var plastik en dyr ressourcer, og i dag er plastik en trussel mod miljøet. Derfor skal et legetøj ikke være noget, som børn leger med 1 gang, og så smider væk. Legetøj skal laves for at fastholde, underholde og udvikle dit barn.

Kognitiv udvikling og innovation

Der er skrevet bøger, forskningsprojekter og utrolig mange artikler om Playmobil positive egenskaber. Vi har valgt at fremhæve dit barn får særlig glæde af at udvikle

  • Sociale kompetencer i form af samarbejde om en leg, dele legetøjet og på skift udleve roller og fantasier
  • Kognitive evner ved at træne sprog, logik, problemløsning, koncentration pg lreativitet ved at bruge legetøjet ud af kontekst.
  • Motoriske færdigheder ved at samle legetøjet, styre og bruge store som små modeller, køretøjer og figurer
  • Følelser, selvkontrol og selvtillid ved at opfinde og udspille forskellige historier gennem rolleleg og storytelling.

Toy Awards 2019

På den gigantiske Spielwarenmesse i Nürnberg modtog Playmobil Toy Award 2019 for bedste legetøj til børn i aldersgruppen 6-10 år. Her vandt Playmobil Magical Mermaids (de magiske havfruer) 

Rainbow Toy awards 2018

I Playmobil 1-2-3 serien modtog Piratskib 9118 den stor ankendelse fra Rainbow Award 2018 som højst anbefalede legetøj (Highly Recommded). 

Mums choice awards 2018

I 2018 indhentede Playmobil hele 3 awards fra MadeforMums. De britiske rådgivere vejleder mødre i valg af legetøj. I 2018 tildelte de Playmobil Akvariet 2 awards, herunder redaktionens yndlingslegetøj og Playmobil Porsche 911 med 1 award.