Playmobil Magic
En drømmeverden fuld af smukke havfruer og feer,
der baner vejen til dagevis af eventyrlig leg og råhygge.
PLAYMOBIL MAGIC
En drømmeverden fuld af smukke havfruer og feer,
der baner vejen til dagevis af eventyrlig leg og råhygge.

playmobil havfruer

Selvfølgelig skal børn under 5 år også have adgang til Playmobils fantastiske univers af legetøj. ¨

Playmobil 1-2-3 legetøj genskaber det mest populære Playmobil legetøj i robust og sikker udgave. Du finder alt fra piratskibe til små dukkehuse, lastbiler og politi.

Alle de små dele og skarpe kanter du kender fra legetøjet til større børn er væk. I stedet har Playmobil fokuseret på at udvikle legetøjet, så dit barn udfordres og udvikles gennem sjov leg.

feer og prinsesser

Design og produktion af legetøj til børn under 5 år stiller store krav til sikkerhed. Både brudstyrke, kanter og indholdet af kemi skal overholde strenge EU krav.

1-2-3 legetøj overholder den tyske LGA standard for produktion af legetøj til småbørn. En standard der stiller højere krav til legetøjet en EU kravene.

LGA standarden er en test, der foretages løbende i produktionen. Derfor fanges eventuelle produktionsfejl også før legetøjet kommer ud til forældre og børn.

En eventyrlig familie

Playmobilland drives af 3 ildsjæle, der alle har børn. Derfor kan du trygt henvende dig, når du har spørgsmål til valg af det helt rigtige legetøj. 

For os er din og dit barns oplevelse af Playmobil vigtig. Uanset om du skal bruge en puttekasse, sandlegetøj eller et sørøverskib til badekarret. 

Kig dig omkring, og tøv ikke med at skrive eller ringe. Du skal have en god oplevelse og nyde den uvurderlige tid med dit barn.

Shopping Cart

Playmobilland.dk

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629