Playmobil Ghostbusters
Who you gonna call? Komik og uhygge til børneværelset med Playmobil figurer, bygninger og spøgelser fra de ikoniske film.
PLAYMOBIL GHOSTBUSTERS
Who you gonna call? Komik og uhygge til børneværelset med Playmobil figurer, bygninger og spøgelser fra de ikoniske film.

legetøj med legendariske

gHOSTBUSTERS

Leveres typisk på 2 - 4 hverdage
Gratis returlabel
Spar fragten og afhent i København
e-mærket siden 2019

Ikonisk uhygge

Playmobil Ghostbusters taler måske først og fremmest til os, der aktuelt er forældre. Alligevel har lanceringen af den ikoniske Ghostbusters fra 80’erne på Netflix også fanget det nye unge publikum.

Træk gardinerne for i børneværelset, sluk lyset og gør klar til spøgelsesjagt. I serien finder du både det store hovedkvarter, Ecto-1 og det klassiske team.

Om der kommer mere fra Playmobil er i øjeblikket uvist, men vi holder udkig efter mere uhygge.

ECTO-1 vender tilbage

I efteråret 2021 kommer den længevende Ghostbusters: Afterlife.  Filmen bygger videre på det oprindelige team af spøgelselsesjægere og er målrettet det unge publikum.

Måske er det også derfor at både Playmobil og Netflix gravede retrobølgen frem for et par år siden. I hvertfald vækkede de oprindelige Ghostbusters film stor entusiasme hos vores egne børn.

Vi glæder os ti et gensyn med Ecto-1 og Ghostbusters.

en ny generation

Hos Playmobilland er vi 3 generationer, der elsker Stan, Peter, Egon og Winston fra Ghostbusters. Vi har siddet i veloursæderne i 80’erne biografer, vi har købt DVD’en og set filmene med børnene nu der kommet på Netflix.

Derfor er vi også ekstatiske over, at Playmobil kaster sig over retrofilm som Ghostbusters.

Vi er også bekendt med, at Playmobil kommer med James Bond legetøj, Star Trek, Bien Maja og mange andre kendte navne fra 80’erne og 90’erne.

Shopping Cart

Playmobilland.dk

Stjerneborg Alle 6

2870 Dyssegaard

CVR.:  18897644

Tlf.  4086 6629